Diensten

Verbouwen
Uw onderneming is verouderd. U wilt het sanitair en de wachtkamer een make-over geven. Of u komt ruimte te kort om al uw patiënten te kunnen ontvangen en wilt een extra spreekkamer - mét zonnepanelen - aan uw pand bouwen om uit te breiden en te verduurzamen. U wilt een parkeerterrein bij uw praktijk, met een aantal laadpalen. Wensen genoeg!

Met creatieve ideeën, een talent voor plannen én een groot netwerk van kundige bouwprofessionals, kan Annemiek Daas Praktijkmanagement en Services deze en andere verbouwingsplannen voor u realiseren. Wij gaan met uw ideeën aan de slag en zorgen dat uw bedrijf helemaal volgens uw wens is.

Onderhoud
Een lekkage verhelpen, een wand schilderen of een lamp ophangen. Het zijn klusjes die nodig zijn, maar waar u simpelweg niet aan toe komt. Wij kunnen het onderhoud aan uw pand op professionele wijze verzorgen. Dit scheelt u een hoop tijd die u kunt besteden aan uw patiënten.

Personeelsbeleid
Er komt veel kijken bij het runnen van een zorgonderneming. Naast de zorg voor uw patiënten, bent u verantwoordelijk voor uw medewerkers. Annemiek Daas Praktijkmanagement en Services kan u coachen en begeleiden bij deze taak, zodat u zich vol vertrouwen kunt bezighouden met taken als het monitoren van ziekteverzuim, het aansturen van medewerkers, het toekennen van verlof, het voeren van functioneringsgesprekken én het opzetten en uitvoeren van sollicitatieprocedures.

Kwaliteitsmanagement
Als eerstelijns zorgonderneming is het belangrijk de kwaliteit en voortgang van de processen te monitoren. Wij kunnen ondersteunen bij het opstellen, toetsen en bijstellen van uw kwaliteitsbeleid. Een belangrijke taak die wij in goed overleg met u uitvoeren en waarbij wij u zorg uit handen kunnen nemen.

Administratie
Wij kunnen ons voorstellen dat het voeren van uw administratie een flinke klus is naast alle andere taken die u als zorgondernemer uitvoert. Annemiek Daas Praktijkmanagement en Services kan deze taak (deels) van u overnemen. Denk hierbij aan het regelen van AGB-codes, het ICT-netwerk en het afnemen van UZI-abonnementen. Wij kennen de weg in informatietechnologiebedrijf Vektis en verschillende huisartsinformatiesystemen, zijn op de hoogte van alle ins & outs betreffende de Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza) en kunnen contacten leggen en onderhouden met onder meer de Kamer van Koophandel.

Maar wij kunnen ook uw huurcontract regelen en bij een bedrijfsovername regelen dat de medewerkers hun baan behouden.

Facilitaire diensten
Naast het onderhouden van uw pand, kan Annemiek Daas Praktijkmanagement en Services uw facilitaire medewerkers aansturen. Denk hierbij aan de schoonmakers en hoveniers.

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op via
telefoonnummer 06-30148040 of stuur een mailtje: info@daaspraktijkmanagement.nl