Over ons

Over Annemiek
Annemiek weet wat het managen van een onderneming inhoudt. Als zelfstandig podotherapeut had zij 18 jaar een eigen bedrijf en regelde ze samen met Haico alles wat daarbij kwam kijken. Ze was verantwoordelijk voor het personeelsbeleid, het kwaliteitsmanagement, de administratie en het regelen van facilitaire diensten.

Nadat Annemiek haar bedrijf verkocht, ontdekte ze dat zij niets liever doet dan het runnen van een onderneming. Hiermee wilde ze verder.

Het idee voor Annemiek Daas Praktijkmanagement en Services werd toen geboren en Annemiek rondde in 2022 de hbo-opleiding praktijkmanagement eerstelijnszorg af bij opleidingsinstituut Apozem. Hiermee is zij praktijkmanager C. Ze zet zich sindsdien in brede zin in voor eerstelijns zorgondernemingen als huisartsenprakijken, fysiotherapiepraktijken en tandartspraktijken.

Over Haico
Van origine is Haico loodgieter. Jarenlang werkte hij bij het installatiebedrijf van zijn vader, waar hij een groot netwerk van bouwprofessionals opbouwde. Hij vervolgde zijn carrière als brandweerman bij defensie. De afgelopen jaren was hij werkzaam in de praktijk van Annemiek, waar hij verantwoordelijk was voor de gehele backoffice én het onderhoud van de praktijk.

 

 

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op via
telefoonnummer 06-30148040 of stuur een mailtje: info@daaspraktijkmanagement.nl